Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

اسکندر کباب

اسکندر کباب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-4 نفر

آب پیاز رنده کرده از 2 عدد پیاز بزرگ

پودر مرزنگوش 2 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز  1 قاشق چایخوری

روغن زیتون  5 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل‌سیاه به میزان لازم

فیلة گوشت گوساله ورقه‌ای خرد کرده  800 گرم

گوجه‌فرنگی به میزان لازم

فلفل سبز تند به میزان لازم

نان پیتا یا نان دلخواه به میزان لازم

ماست ساده 200 گرم

آشپزباشی - امیر کاظم پور

آب پیاز، مرزنگوش، فلفل قرمز، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگهداری کنید.

حالا قدری روغن زیتون در تابه‌ای بریزید و ورقه‌های گوشت را روی حرارت تند سرخ کنید.

سپس گوجه‌فرنگی و فلفل را هم به همین طریق در تابه یا روی آتش کباب کنید.

اکنون در ظرف مناسبی نان را قرار دهید تکه‌های کباب را رویش بگذارید و از سس فراهم کرده روی اسکندر کباب بریزید و با گوجه، فلفل کبابی و ماست آن را بیارائید.

روش تهیه سس

3 قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی، 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، نمک و فلفل را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه 2 پیمانه آب داغ به آن اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت سس را بپزید.

برچسب ها: آشپزی مللغذای ترکیه ایآشپزباشیاسکندر کبابکباب ترکیه ایامیر کاظم پورطرز تهیه اسکندر کبابمواد لازم برای تهیه اسکندر کباب تعداد بازديد: 991 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است