آشپزباشی - امیر کاظم پور
آب پیاز، مرزنگوش، فلفل قرمز، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگهداری کنید.
حالا قدری روغن زیتون در تابهای بریزید و ورقههای گوشت را روی حرارت تند سرخ کنید.
سپس گوجهفرنگی و فلفل را هم به همین طریق در تابه یا روی آتش کباب کنید.
اکنون در ظرف مناسبی نان را قرار دهید تکههای کباب را رویش بگذارید و از سس فراهم کرده روی اسکندر کباب بریزید و با گوجه، فلفل کبابی و ماست آن را بیارائید.
روش تهیه سس
3 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی، 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، نمک و فلفل را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
آنگاه 2 پیمانه آب داغ به آن اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت سس را بپزید.