آشپزباشی - صابر مالمیر
روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. فلفل دلمهای و قارچ را نیز بیفزائید و اندکی دیگر تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.
حالا در تابهای دیگر قدری روغن بریزید و گوشت را در آن تفت دهید. سپس نمک، فلفل و سس سویا را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.
اینک آرد را نیز بیفزائید گوشت و آرد را روی حرارت پیوسته هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
آنگاه آب گوشت را اضافه کنید تا گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی را نیز افزوده و 2 دقیقه تفت دهید.
اکنون سبزیجات آماده کرده را اضافه کنید و در نهایت خامه و جوز هندی را بیفزائید.
حالا در ظرف مناسبی خوراک را بکشید و با خلال سیبزمینی و گوجه گیلاسی آن را بیارائید.