آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گلچههای گلكلم را از هم جدا كنید و همراه با بادمجان و سیبزمینی در تابه مناسبی بریزید، قدری روغن بیفزائید و مواد را روی اجاق تفت دهید تا طلاییرنگ شوند.
آنگاه مرغ را با آب، نمك، پیاز و زردچوبه بپزید و به قطعههای درشت خرد كنید و به مخلوط سبزی بیفزایید. حالا ادویهها را به آن اضافه كنید و خوب مخلوط سازید.
سپس برنج را كه از شب قبل خیساندهاید در مخلوط نمك و آب جوش بریزید و همینكه قدری نرم شد، آن را آبكش كنید. اكنون زعفران، جوز و فلفل را به برنج بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك كف قالب میان تهی را با كره، چرب كنید و مخلوط فراهم كرده مرغ و سبزی را در آن بریزید و رویش را با برنج بپوشانید. حال قدری از آب مرغ و كره روی آن بدهید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد، بپزید.
آنگاه مقلوبه را برای پذیرایی، در دیس مناسبی برگردانید.