آشپزباشی
در ظرف مناسبی، گوشت را همراه با پیاز، سیر، جعفری، گشنیز، تخممرغ، خردهنان، زیره، فلفل، دارچین و نمك، مخلوط كنید تا مایهی سفت و فشردهای به دست آید. حالا مواد آماده را، یك ساعت در یخچال قرار دهید.
اكنون دست را با آب مرطوب كنید و هر بار گلولهای از مواد بردارید و به سیخ چوبی بكشید و كاملاً شكل دهید. سپس سیخهای آماده را در سینی فر(تاون) بچینید. بعد آنها را با قدری روغن چرب سازید و به مدت 10 دقیقه گریل كنید تا كبابها بپزد و برشته شود. در این فاصله، سیخها را میباید زیر و رو كنید.