Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 18:11

استيك ميگو | آشپزی با ماکروویو

استيك ميگو  | آشپزی با ماکروویو

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه استیک میگو 

روغن زیتون  4 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل  به میزان لازم

سیر خردكرده  1 حبه

آبلیموی تازه   4 قاشق سوپخوری

فلفل دلمهای خردكرده  1 عدد

پیاز خردكرده  1 عدد

جعفری خردكرده   1 قاشق سوپخوری

میگوی تمیزكرده   500 گرم

روغن مایع 5 تا 6 قاشق سوپخوری

سس تارتار   یك دوم پیمانه

 

 

طرز تهیه استیک میگو | غذا با ماکروویو:

در ظرف مناسبی روغن زیتون، نمك، فلفل، سیر، آبلیمو، فلفل دلمهای، پیاز و جعفری را بریزید. میگوها را نیز افزوده و مخلوط كنید. بعد آن را به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود. اكنون میگوها را از كمر(درازا) برش بزنید تا صاف و پهن شوند. سپس آنها را در میان سلفون قرار دهید و با استیككوب بكوبید تا كاملاً تخت و نرم شوند. حالا كف ظرف نسوزی را با روغن آغشته كنید و میگوها را در آن قرار دهید. اینك پایهی فلزی را در دستگاه بگذارید و ظرف را روی آن قرار دهید. اكنون كانوكشن را روی 250 درجهی سانتیگراد روشن كنید و میگو را به مدت 15 دقیقه در آن بپزید. در این میان یكی دو بار آن را زیر و رو كنید تا بپزد و برشته شود. حالا میگو را در ظرف مناسبی بچینید و همراه با سس میل نمائید.

برچسب ها: طرز تهیه استیک میگواستیک میگوغذا در ماکروویوآشپزی مایکروویوآشپزی با ماکروفر تعداد بازديد: 2487 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است