طرز تهیه استیک میگو | غذا با ماکروویو:
در ظرف مناسبی روغن زیتون، نمك، فلفل، سیر، آبلیمو، فلفل دلمهای، پیاز و جعفری را بریزید. میگوها را نیز افزوده و مخلوط كنید. بعد آن را به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود. اكنون میگوها را از كمر(درازا) برش بزنید تا صاف و پهن شوند. سپس آنها را در میان سلفون قرار دهید و با استیككوب بكوبید تا كاملاً تخت و نرم شوند. حالا كف ظرف نسوزی را با روغن آغشته كنید و میگوها را در آن قرار دهید. اینك پایهی فلزی را در دستگاه بگذارید و ظرف را روی آن قرار دهید. اكنون كانوكشن را روی 250 درجهی سانتیگراد روشن كنید و میگو را به مدت 15 دقیقه در آن بپزید. در این میان یكی دو بار آن را زیر و رو كنید تا بپزد و برشته شود. حالا میگو را در ظرف مناسبی بچینید و همراه با سس میل نمائید.