آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
کره و پیاز را در ظرف شیشهای مناسب مایکروویو بریزید و بدون در به مدت تقریبی 10 دقیقه با قدرت صد در صد یا 900 وات در مایکروویو قرار دهید. در این میان چند بار آن را هم بزنید تا پیاز سبک و طلائی رنگ شود.
آنگاه در ظرفی خردهنان، نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پیازداغ را مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا سیبزمینیها را با آب 13-15 دقیقه در ظرف مناسب مایکروویو با قدرت صد در صد یا 900 وات بپزید.
سپس پوست سیبزمینیها را گرفته در ظرف مناسبی قرار دهید و از مخلوط آماده کرده روی سطح سیبزمینیها بدهید و رویش را با هر دو پنیر بپوشانید.
اینک سیبزمینیها را درون مایکروویو قرار دهید و با پخت ترکیبی مایکروویو و گریل 10 دقیقه دیگر بپزید تا سطح آن برشته شود.
یادآوری: در صورت نیاز میتوانید برای برشته شدن از پایه بلند استفاده کنید.