آشپزباشی - اعظم گلزار منش
روش تهیه
اسفناج و دو قاشق روغن را در تابهی مناسبی بریزید و
5 دقیقه تفت دهید. آنگاه شنبلیله و پیاز داغ را بیفزائید و 30 ثانیه هم بزنید. حالا آن را کنار بگذارید سپس در تابهی مناسبی قارچ را به همراه 3-2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود اینک نمک، فلفل و گردو را به مواد قبلی اضافه کنید و نیمی از پنیر را با مواد مخلوط کرده سپس در خمیر پای نیمپز شده بریزید تخممرغ و خامه را با چنگال بزنید و روی سطح مواد بریزید در نهایت باقیماندة پنیر را روی سطح پای ریخته و بعد آن را در فر گرم کرده با دمای 175 درجهی سانتیگراد به مدت 30-20 دقیقه در فر بپزید تا سطح پنیر طلایی گردد.
روش تهیه خمیر پای
آرد، کره، تخممرغ و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بصورت خرده نان درآید. آنگاه آب را اضافه کنید تا خمیر منسجم و لطیفی حاصل شود سپس خمیر را در نایلون پیچیده و در یخچال به مدت 30 دقیقه استراحت دهید. حالا روی میز کار قدری آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید و در قالب مخصوص پای قرار دهید و با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و به مدت یک ربع در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.