ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در ظرف شیشهای مناسب مایکروویو روغن، پیاز داغ و فیله مرغ را بریزید و بدون در به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه مرغ تفت داده شود با قدرت صد در صد در مایکروویو قرار دهید، در این میان هرازگاهی آن را هم بزنید.
آنگاه ظرف حاوی مرغ را از مایکروویو خارج کنید، نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجهفر نگی، بامیه و آب را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا با در بسته ظرف را درون مایکروویو قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه با قدرت صد در صد خورش را بپزید.
اینک میتوانید خورش را همراه با چلو برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.