Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

خورش بامیه با مرغ

خورش بامیه با مرغ

shooroshirin6

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

فیله مرغ خرد کرده 450 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

بامیه 400 گرم

آب 500 میلی لیتر

ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

در ظرف شیشه‌ای مناسب مایکروویو روغن، پیاز داغ و فیله مرغ را بریزید و بدون در به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه مرغ تفت داده شود با قدرت صد در صد در مایکروویو قرار دهید، در این میان هرازگاهی آن را هم بزنید.

آن‌گاه ظرف حاوی مرغ را از مایکروویو خارج کنید، نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه‌فر نگی، بامیه و آب را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا با در بسته ظرف را درون مایکروویو قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه با قدرت صد در صد خورش را بپزید.

اینک می‌توانید خورش را همراه با چلو برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: انواع خورشآشپزباشیاعظم گلزارمنشخورش بامیهانواع غذا با بامیه تعداد بازديد: 1657 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است