ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سینه مرغ را روی تخته كار گذاشته و با استيك كوب بكوبيد تا نرم و پهن شود. آنگاه روی هر سينه يك ورق ژامبون بگذاريد و يك سوم از مخلوط براکلی، پيازچه و پنير چدار را قرار دهيد و از لبه به آرامی رول كنيد.
حالا آن را در سلفون محكم بپيچيد و دو سرش را محكم كنيد، به همين ترتيب بقيه را نیز آماده كنيد.
سپس رولهای مرغ را در ظرف مناسب مايكروويو قرار دهيد و به مدت تقریبی 10 دقيقه با قدرت صد در صد يا 900 وات درون مايكروويو بپزيد. اينك رولها را از مايكروويو خارج كنيد و از سلفون بيرون آوريد.
سپس رولها را به تخممرغ همزده آغشته كنيد و در مخلوط پودر پاپريكا، خرده نان، جعفری، نمك، فلفل و آرد بغلتانيد.
حالا كف ظرف مناسب مايكروويو را با كره آغشته كنيد و رولها را در آن قرار دهيد و به مدت 20 دقيقه با پخت ترکیبی مايكروويو و گريل آنها را برشته كنيد.
يادآوری: پس از پيچيدن سینه مرغ در سلفون با نوك خلال دندان روی سلفون را چند سوراخ ايجاد كنيد.