روشتهیه
پاستاها را در آبجوش و نمک بپزید. در کاسهای پنیر خامهای، پارمزان ، جعفری و پپرونی را مخلوط کنید. در تابهای روغن زیتون ریخته و فلفل دلمهای، پیاز، سیر و قارچ را تفت دهید تا آب قارچها کشیده شود. در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده و گوجهفرنگیهای خرد کرده را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید تا بجوشد و جا بیفتد. یک ملاقه کوچک از آب پاستا را که در آن جوشیدن است قبل از آبکش کردن به مخلوط پنیر خامهای اضافه کنید.
سپس پاستاها را نیز با مخلوط پنیر مخلوط کنید. پاستاها را در ظرف فر ریخته و یک لایه از سس گوجه، قارچ و فلفل روی آن بریزید. یک لایه پنیر موتزارلا و کمی اورگانو و فلفل قرمز پاشیده و با حرارت 200 درجهی سانتیگراد بگذارید تا پنیر ذوب شده و طلایی شود و سپس با نان سرو کنید.