آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسه مناسبی بریزید و ورز دهید. آنگاه در ظرف مناسبی قدری روغن و 2 قاشق سوپخوری آب بریزید.
حالا هر بار قدری از گوشت فراهم کرده برداشته در دست کوفته ریزه درست کنید و در مخلوط آب و روغن بریزید .
سپس ظرف حاوی کوفته را در مایکروویو قرار دهید، درپوش آن را بگذارید و دکمه پخت مایکروویو را با قدرت 100 درصد و به مدت 10-15 دقیقه استارت کنید.
در این فاصله هراز گاهی مخلوط کوفتهها را هم بزنید. تا پخته شود، در اواخر پخت قدری زعفران، قارچ، فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و مخلوط نمائید و 5 دقیقه دیگر با قدرت 100 درصد آن را در مایکروویو بپزید.
اینک ظرف کوفتهها را از مایکروویو خارج کنید. سپس در ظرف مناسبی آب جوش، قدری نمک و ورقههای لازانیا را قرار دهید و به مدت 5-8 دقیقه در مایکروویو با قدرت 80 درصد بپزید تا کمی لازانیا نرم شود.
سپس در آبکش بریزید و قدری آب ولرم رویش بدهید. حالا کف ظرف مناسبی قدری سس سفید بریزید و هر بار روی ورقه لازانیا را با سس سفید و پنیر دالیا آغشته کنید و مقداری از مواد فراهم کرده رویش بریزید و آن را رول کنید.
سپس رولها را در ظرف آغشته به سس قرار دهید، کمی پنیر روی آن بریزید و در دستگاه مایکروویو قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با پخت ترکیبی مایکروویو و گریل آن را بپزید.