Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

لازانیا با کوفته ریزه

لازانیا  با کوفته ریزه

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخکرده  150 گرم

پیاز رنده کرده یک عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 150 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده یک دوم پیمانه

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

نمک  به میزان لازم

ورق لازانیا 6 عدد

سس سفید یک‌دوم پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا 150 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسه مناسبی بریزید و ورز دهید. آن‌گاه در ظرف مناسبی قدری روغن و 2 قاشق سوپخوری آب بریزید.

حالا هر بار قدری از گوشت فراهم کرده برداشته در دست کوفته ریزه درست کنید و در مخلوط‌ آب و روغن بریزید .

سپس ظرف حاوی کوفته را در مایکروویو قرار دهید، درپوش آن را بگذارید و دکمه پخت مایکروویو را با قدرت 100 درصد و به مدت 10-15 دقیقه استارت کنید.

در این فاصله هراز گاهی مخلوط کوفته‌ها را هم بزنید. تا پخته شود، در اواخر پخت قدری زعفران، قارچ، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مخلوط نمائید و 5 دقیقه دیگر با قدرت 100 درصد آن را در مایکروویو بپزید.

اینک ظرف کوفته‌‌ها‌ را از مایکروویو خارج کنید. سپس در ظرف مناسبی آب جوش، قدری نمک و ورقه‌های لازانیا را قرار دهید و به مدت 5-8 دقیقه در مایکروویو با قدرت 80 درصد  بپزید تا کمی لازانیا نرم شود.

سپس در آبکش بریزید و قدری آب ولرم رویش بدهید. حالا کف ظرف مناسبی قدری سس سفید بریزید و هر بار روی ورقه لازانیا را با سس سفید و پنیر دالیا آغشته کنید و مقداری از مواد فراهم کرده رویش بریزید و آن را رول کنید.

سپس رول‌ها را در ظرف آغشته به سس قرار دهید، کمی پنیر روی آن بریزید و در دستگاه مایکروویو قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با پخت ترکیبی مایکروویو و گریل آن را بپزید.

برچسب ها: طرز تهیه لازانیاآشپزباشیاعظم گلزارمنشلازانیا با کوفته ریزهآشپزی با ماکروویولازانیا لقمه ای تعداد بازديد: 1047 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است