طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی را بشورید و با کمی آب و نمک روی حرارت قرار دهید و زمان دهید تا سیب زمینی پخته شود و بعد پوست سیب زمینی را بگیرید و بکوبید، بهتر است اجازه دهید تا کمی از گرما بیفتد و بعد با کمک پوره کن یا گوشتکوب دستی سیب زمینی را بکوبید تا پوره و یکدست شود.
در ادامه باید تخم مرغ را شکسته و به مواد اضافه کنید و بعد نمک و ادویه ها را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید و در کالباس را رنده کنید و به همراه فلفل دلمه خرد شده و جعفری اضافه کنید و هم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید هم بزنید تا مواد خمیر شکل شود، اگر دوست دارید پنیر پیتزا اضافه کنید این مرحله اضافه کنید. مقدار افزودن آرد ممکن است متغییر باشد و زمانی که وسط کاسه جمع شد دیگر آرد نزنید.
روی سطح آرد بریزید و خمیر تهیه شده را روی آن قرار دهید و و با دست به قطر ۱ سانت پهن کنید و با چافو به شکل مثلثی برش بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید و برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و در ادامه روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه گرفته شود و بعد به همراه سس دلخواه میل کنید.
فوت و فن های دستور پخت پیتزا سیب زمینی بدون فر
بهتر است آرد را کم کم اضافه کنید زیرا اب خور آرد ها باهم متفاوت است و ممکن است کم و زیاد شود.
می توانید مواد را مانند کوکو سبزی داخل تابه پهن کنید و برش بزنید.
می توانید بجای کالباس از سوسیس خرد شده یا مرغ ریش شده نیز استفاده کنید.