آشپزباشی- شهین کبیری
ابتدا در كاسهی مناسبی، عسل، سیر، زنجفیل، ادویه، سس چیلی و سس گوجهفرنگی را مخلوط كنید.
رانهای مرغ را به این سس آغشته نمائید و یك ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا رانها را در ظرف مناسبی بچینید، سپس از سُس فراهمكرده، با قلممو روی آنها بمالید.
حالا ظرف را بدون درپوش داخل دستگاه ببرید و با قدرت 100 درصد، به مدت 20 دقیقه رانهای مرغ را بپزید.
اكنون دانههای كنجد را در ظرف مناسبی بریزید و بدون درپوش، داخل دستگاه ببرید و با قدرت 100درصد، حدود 3 دقیقه برشته كنید.
در طول برشته كردن، 2 بار آن را هم بزنید.
سپس باقیماندهی سس را در ظرف مناسبی بریزید، درون دستگاه بگذارید و با قدرت 100درصد، حدود 2 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
اینك این سس را روی رانهای مرغ بمالید و كنجد بپاشید. اكنون غذا آمادهی مصرف میباشد.