Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

فلفل پر كرده با سبزی

فلفل پر كرده با سبزی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

فلفل دلمه‌ای قرمز 4 عدد

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد كوچك

 

كدوی ریز خردكرده 3 عدد متوسط

 

لوبیا سبز پخته و خردكرده 100 گرم

 

كنسرو لوبیا چیتی 300 گرم بدون آب

 

پنیر موزارلای رنده كرده 1 پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

پوره‌ی گوجه‌فرنگی 400 گرم

 

سركه‌ی بالزامیك 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

ریحان ریزخردكرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا سر فلفل‌ها را ببرید و داخلشان را خالی كنید. آن‌گاه در ظرف مناسب مایكروویو روغن، پیاز و كدو را بریزید و در مایكروویو بگذارید.

حالا مایكروویو را با قدرت 100 درصد یا 900 وات به مدت 10 دقیقه روشن كنید. سپس ظرف را از دستگاه بیرون آورید.

لوبیا سبز، لوبیا چیتی و پنیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اینك فلفل‌ها را با این مخلوط پر نمائید، در فلفل‌ها را بگذارید و در ظرف مناسب مایكروویو بچینید و در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات به مدت 10 دقیقه بپزید.

حالا سس را در 4 بشقاب پذیرائی بریزید و فلفل بگذارید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سس

پوره‌ی گوجه‌فرنگی، سركه، شكر و ریحان را در كاسه‌ی مناسب مایكروویو بریزید و با قدرت 100 درصد یا 900 وات به مدت 4 دقیقه، بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع سسآموزش سسآشپزی با مایکروویوآشپزی با فلفلدلمه فلفلدستور آشپزیآشپزباشیفلفل پر كرده با سبزی تعداد بازديد: 1433 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است