روشتهیه
پیازها را ریز رنده کرده آب آن را گرفته دور بریزید. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، سیر له شده، نمک، فلفل، پودر آویشن و تخممرغها کاملاً ورز داده، حدود یک ساعت در یخچال نگهداری نمایید. (اگر تخممرغها درشت هستند فقط زردهی دومی را به کار ببرید.)
یک عدد قالب تفلون یا پیرکس دایره به قطر 30 سانتیمتر را کمی چرب کرده گوشت آماده شده را با کف دست درون آن پهن کرده، روی قالب با کاغذ آلومینیوم پوشانده و آن را درون فر داغ 200 درجه بگذارید تا گوشت پخته شود.
نیم ساعت بعد از گوشت زمان پخت گوشت، قالب را از فر درآورده، کاغذ آلومینیوم را بلند کرده، آب گوشت را دور ریخته و کف روی گوشت را به وسیلهي قاشق غذاخوری جمع کرده، بدون پوشاندن روی قالب آنرا مجدداً درون فر گذاشته، گوشت را 15 دقیقه دیگر بپزید.
بعد از پخت گوشت، یک حبه سیر را درون سس کچاپ له کرده و آنرا کاملاً روی سطح گوشت بمالید. ورقه دمای پنیر موتزارلا را روی گوشت چیده، ورقههای سالامی و قارچ، حلقههای فلفل دلمهای و زیتونها را روی پنیر چیده و پنیر پارمزان را روی پیتزا بپاشید. چیزی گوشت را درون فر داغ قراردهید و کمی صبر کنید تا پنیر ؟ داده شود. سپس روی آنرا توسط گریل داغ کمی سرخ کنید.
پیتزای گوشت آماده سرود است.