Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

پیتزای گوشت

پیتزای گوشت

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

پنیر ورقه‌ای موتزارلای دالیا.....................10 ورقه

پیاز درشت................2 عدد

راسته‌ی پاک نشده گوساله................750 گرم، چرخ شده

سیر................يك حبه، له شده

نمک................يك قاشق چایخوری

فلفل سیاه ....................نصف قاشق چایخوری

پودر آویشن..................يك قاشق چایخوری

تخم‌مرغ کوچک................2 عدد

سس کچاپ تند...............4 قاشق غذاخوری

سیر.................يك حبه

سالامی..................250 گرم

قارچ...............100 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی متوسط...................يك عدد

زیتون سیاه..................8 عدد

پنیر پارمزان....................يك قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

پیازها را ریز رنده کرده آب آن را گرفته دور بریزید. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، سیر له شده، نمک، فلفل، پودر آویشن و تخم‌مرغ‌ها کاملاً ورز داده، حدود یک ساعت در یخچال نگهداری نمایید. (اگر تخم‌مرغ‌ها درشت هستند فقط زرده‌ی دومی را به کار ببرید.)

یک عدد قالب تفلون یا پیرکس دایره به قطر 30 سانتی‌متر را کمی چرب کرده گوشت آماده شده را با کف دست درون آن پهن کرده، روی قالب با کاغذ آلومینیوم پوشانده و آن را درون فر داغ 200 درجه بگذارید تا گوشت پخته شود.

نیم ساعت بعد از گوشت زمان پخت گوشت، قالب را از فر درآورده، کاغذ آلومینیوم را بلند کرده، آب گوشت را دور ریخته و کف روی گوشت را به وسیله‌ي‌ قاشق غذاخوری جمع کرده، بدون پوشاندن روی قالب آن‌را مجدداً درون فر گذاشته، گوشت را 15 دقیقه دیگر بپزید.

بعد از پخت گوشت، یک حبه سیر را درون سس کچاپ له کرده و آن‌را کاملاً روی سطح گوشت بمالید. ورقه دمای پنیر موتزارلا را روی گوشت چیده، ورقه‌های سالامی و قارچ، حلقه‌های فلفل دلمه‌ای و زیتون‌ها را روی پنیر چیده و پنیر پارمزان را روی پیتزا بپاشید. چیزی گوشت را درون فر داغ قراردهید و کمی صبر کنید تا پنیر ؟ داده شود. سپس روی ‌آن‌را توسط گریل داغ کمی سرخ کنید.

پیتزای گوشت آماده‌ سرود است.

برچسب ها: پیتزاطرز تهیه پیتزاطرز تهیهفست فودپیتزا گوشتآویشنزیتون سیاهپنیر پارمزانسس کچاپپیتزا بدون فر تعداد بازديد: 221 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است