Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

سوپ دال عدس و شیر نارگیل

سوپ دال عدس و شیر نارگیل

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 30 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد متوسط

 

زنجفیل رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

سیر رنده‌كرده 1 حبه

 

فلفل قرمز تند خردكرده 1 عدد

 

زیره یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم چایخوری

 

دال عدس 200 گرم

 

آب مرغ 1 لیتر (4 پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

خامه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

گشنیز خردكرده برای تزئین 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در ظرف مناسب مایكروویو كره، پیاز، زنجفیل و سیر را بریزید و در حدود 4 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100درصد یا 900 وات قرار دهید.

حالا ظرف را از مایكروویو بیرون آورید و فلفل، زیره، زردچوبه و دال‌عدس خیسانده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اینك آب مرغ و نمك را اضافه كنید و سوپ را به مدت 10دقیقه، در دستگاه مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات بگذارید تا عدس بپزد.

در این میان دو بار سوپ را هم بزنید. اكنون خامه را بیفزائید و سوپ را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید.

دستگاه را روشن كنید تا سوپ صاف و یكدست شود.

آن‌گاه سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بریزید و دوباره به مدت 3دقیقه در دستگاه مایكروویو با قدرت 55 درصد بگذارید تا سوپ گرم شود.

حالا رویش را با گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوپانواع سوپآشپزی با مایکروویوسوپ و آشسوپ عدسسوپ دال عدسسوپ شیر نارگیلدستور سوپ تعداد بازديد: 2413 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است