آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در ظرف مناسب مایكروویو كره، پیاز، زنجفیل و سیر را بریزید و در حدود 4 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100درصد یا 900 وات قرار دهید.
حالا ظرف را از مایكروویو بیرون آورید و فلفل، زیره، زردچوبه و دالعدس خیسانده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك آب مرغ و نمك را اضافه كنید و سوپ را به مدت 10دقیقه، در دستگاه مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات بگذارید تا عدس بپزد.
در این میان دو بار سوپ را هم بزنید. اكنون خامه را بیفزائید و سوپ را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید.
دستگاه را روشن كنید تا سوپ صاف و یكدست شود.
آنگاه سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بریزید و دوباره به مدت 3دقیقه در دستگاه مایكروویو با قدرت 55 درصد بگذارید تا سوپ گرم شود.
حالا رویش را با گشنیز بیارائید.