آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
هرکدام از سینههای مرغ را به 3 قسمت ببرید، ادویه، سیر، زنجفیل، سرکه، رب گوجهفرنگی و ماست را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و تکههای مرغ را در این سس بخوابانید.
روی ظرف را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. آنگاه کره را در ظرف نسوز و مناسب مایکروویو بریزید. سپس پیاز و دارچین را به آن بیفزائید و آن را در دستگاه مایکروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات به مدت تقریبی 10 دقیقه تفت دهید.
حالا مرغ مزهدار کرده را نیز درون آن بریزید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه با قدرت 100 درصد یا 900 وات تفت دهید. هرازگاهی آن را هم بزنید. آنگاه نمک، پاپریکا، پوره گوجهفرنگی و آب مرغ را بیفزائید و خوراک را با همان قدرت 10 دقیقه بپزید و گاهی آن را زیرو رو کنید.
حالا خامه را به آن بیفزائید و 10 دقیقه دیگر مرغ را با قدرت 60 درصد یا 600 وات بپزید تا نرم شود. اینک خوراک مرغ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.