Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

آش گوجه فرنگی در مایكروویو

آش گوجه فرنگی در مایكروویو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

برنج یك‌دوم پیمانه

 

لپه یك‌سوم پیمانه

 

سبزی آش (تره، جعفری، شوید، گشنیز و اسفناج) 250 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

قرص عصاره‌ی گوشت بره 2 عدد

 

آب گوجه‌فرنگی 750 میلی‌لیتر

 

نعناداغ 3  قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

گلپر 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- شهین کبیری

 

برنج و لپه را بخیسانید و همراه با سبزی آش، نمك، فلفل، زردچوبه، قرص بره و آب گوجه‌فرنگی، در ظرف نسوزی بریزید.

آن‌گاه آن را در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 900 وات یا 100 درصد، به مدت تقریبی 25 دقیقه، بدون درپوش بپزید.

سپس ظرف را از مایكروویو بیرون آورید و مواد را خوب هم بزنید. حالا نعناداغ و پیازداغ را اضافه كنید.

دوباره آن را در مایكروویو قرار دهید. و با قدرت متوسط، ده‌دقیقه‌ی دیگر بپزید تا كاملاً جا بیفتد.

اكنون آش را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با نعناداغ و گلپر تزئین كنید.

یادآوری: می‌توانید به‌جای آب گوجه‌فرنگی، از 2 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی و 750 میلی‌لیتر آب استفاده كنید. 

نكته‌ی خواندنی

طبق تحقیقاتی كه بر روی چهل هزار زن در دانشگاه هاروارد انجام شد نشان داد زنانی كه هر روز گوجه‌فرنگی یا مشتقات آن را مصرف می كنند 30 درصد كمتر از زنانی كه یك روز در هفته گوجه فرنگی می‌خورند دچار حملات قلبی می شوند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپآموزش آشمایکروفرآش گوجه فرنگیآشپزباشیآشپزی در مایکروویو تعداد بازديد: 1838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است