Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

خوراك اسفناج سيب‌زميني و باقلا

خوراك اسفناج  سيب‌زميني و باقلا

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6 نفر

روغن زيتون.................1 قاشق سوپخوري

پياز قرمز خردكرده.................. 1 عدد درشت

سير له كرده..................2 حبه

پودر پاپريكا.................. 3 قاشق چايخوري

پودر زيره سبز............... 2 قاشق چايخوري

پودر دارچين................يك‌دوم قاشق چايخوري

گوجه فرنگي پوره كرده................ 500 گرم

سيب‌زميني خردكرده.............. 4 عدد متوسط

قرص عصاره‌ سبزي............... 3 عدد

آب‌جوش............. 5/1 ليتر

اسفناج خردكرده .............500 گرم

باقلاي پاك كرده............ 500 گرم

آشپزباشی - مرضيه مرشدي :

روش‌تهیه

ابتدا روغن را در قابلمه مناسبي، روي اجاق گرم كنيد. آن‌گاه پياز، سير و ادويه‌ها را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس پوره‌ گوجه‌فرنگي و سيب‌زميني را بيفزائيد. قرص عصاره‌ سبزي را در آب‌جوش حل كنيد و درون قابلمه بريزيد. همينكه سيب‌زميني پخت، اسفناج و باقلا را اضافه كنيد و بگذاريد خوراك بپزد و جا بيفتد. اكنون خوراك را براي پذيرائي، در كاسه مناسبي بكشيد.

 

نكات خواندنی

براي تهيه عصاره سبزي در منزل؛ ابتدا سبزي‌ها را بشوئيد. اين سبزي‌ها بيش‌تر شامل 2 قاچ پياز، 1 عدد هويج و 1 ساقه كرفس مي‌باشد كه بايد آن‌ها را به اندازه‌هاي مساوي خرد كنيد. هر چه مدت زمان طبخ كوتاه‌تر باشد، اندازه اين سبزي‌ها به تناسب آن بايد كوچك‌تر باشد. مي‌توانيد سبزي‌ها را با شعله ملايم و تا زماني كه نرم شوند در كره يا روغن تفت دهيد. قارچ، تره‌فرنگي، فلفل، گوجه‌فرنگي و سير سبزي‌هاي معطري هستند كه مي‌توان از آن‌ها در اين تركيب استفاده كرد.

برچسب ها: خوراکغذای گیاهیطرز تهیهخوراك اسفناج سيب‌زميني و باقلا تعداد بازديد: 448 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است