آشپزباشی - مرضيه مرشدي :
روشتهیه
ابتدا روغن را در قابلمه مناسبي، روي اجاق گرم كنيد. آنگاه پياز، سير و ادويهها را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس پوره گوجهفرنگي و سيبزميني را بيفزائيد. قرص عصاره سبزي را در آبجوش حل كنيد و درون قابلمه بريزيد. همينكه سيبزميني پخت، اسفناج و باقلا را اضافه كنيد و بگذاريد خوراك بپزد و جا بيفتد. اكنون خوراك را براي پذيرائي، در كاسه مناسبي بكشيد.
نكات خواندنی
براي تهيه عصاره سبزي در منزل؛ ابتدا سبزيها را بشوئيد. اين سبزيها بيشتر شامل 2 قاچ پياز، 1 عدد هويج و 1 ساقه كرفس ميباشد كه بايد آنها را به اندازههاي مساوي خرد كنيد. هر چه مدت زمان طبخ كوتاهتر باشد، اندازه اين سبزيها به تناسب آن بايد كوچكتر باشد. ميتوانيد سبزيها را با شعله ملايم و تا زماني كه نرم شوند در كره يا روغن تفت دهيد. قارچ، ترهفرنگي، فلفل، گوجهفرنگي و سير سبزيهاي معطري هستند كه ميتوان از آنها در اين تركيب استفاده كرد.