روشتهیه
گوشت را شسته و خشک کرده و به صورت کامل در داخل ظرف قرار دهید. سپس لیمو را شسته و یک دقیقه در داخل آب جوش قرار دهید، سپس آن را خارج کرده و خشک کنید و پوست آن را رنده نمایید. آویشن، جعفری، رزماری و خردل را با نمک، فلفل، رنده پوست لیمو و فلفل بهار مخلوط کنید. پوست لیمو را گرفته و آن را به صورت حلقه حلقه در آورید. با یک چاقوی تیز و بلند در درون گوشت حفرههای ایجاد کرده و در درون آن مخلوط چاشنی را بریزید و در هر حفره یک عدد خلال سیر قرار دهید. در داخل یک ظرف شیشهای یک ورق کاغذ روغنی گذاشته و گوشت را در وسط آن قرار دهید. باقیماندهی چاشنی را به روی گوشت بزنید و لیموی حلقهحلقه شده را روی آن بچینید. روی آن را یک ورق کاغذ روغنی دیگر گذاشته و با نخ نسوز آن را پیچیده و به مدت 1 ساعت و نیم الی 2 ساعت در داخل فرگرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
گوشت را از فر خارج کرده، کاغذ روی آن را برداشته وگریل فر را روشن کنید و مجدداً گوشت را داخل فر بگذارید تا گوشت بریان شود. در آخر عصاره آبی که از گوشت باقی ماندهرا با یکسوم پیمانه آب سرد، آرد و نعناع مخلوط کرده و بجوشانید و در آخر کار روی غذا بریزید.