Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

خوراک گوشت بره

خوراک گوشت بره

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 الی 8 نفر

ران بره بدون استخوان.......................  1  کیلوگرم

لیموی تازه.................  1  عدد

آویشن خرد شده..................1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده.................1 قاشق سوپخوری

رزماری...................نصف قاشق سوپخوری

خردل....................1 قاشق سوپخوری

نمک.......................یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه .......................1 قاشق چایخوری

فلفل بهاری پودر شده........................یک‌دوم قاشق چایخوری

سیر..................... 3  حبه

آرد........................1 قاشق سوپخوری

نعناع خرد شده...................1 سوپخوری

روش‌تهیه

گوشت را شسته و خشک کرده و به صورت کامل در داخل ظرف قرار دهید. سپس لیمو را شسته و یک دقیقه در داخل آب جوش قرار دهید، سپس آن را خارج کرده و خشک کنید و پوست آن را رنده نمایید. آویشن، جعفری، رزماری و خردل را با  نمک، فلفل، رنده پوست لیمو و فلفل بهار مخلوط کنید. پوست لیمو را گرفته و آن را به صورت حلقه حلقه در آورید. با یک چاقوی تیز و بلند در درون گوشت حفره‌های ایجاد کرده و در درون آن  مخلوط چاشنی را بریزید و در هر حفره یک عدد خلال سیر قرار دهید. در داخل یک ظرف شیشه‌ای یک ورق کاغذ روغنی گذاشته و گوشت را در وسط آن قرار دهید. باقی‌مانده‌ی چاشنی را به روی گوشت بزنید و لیموی حلقه‌حلقه شده را روی آن بچینید. روی آن را یک ورق کاغذ روغنی دیگر گذاشته و با نخ نسوز آن را پیچیده و به مدت 1 ساعت و نیم الی 2 ساعت در داخل فرگرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

گوشت را از فر خارج کرده، کاغذ روی آن را برداشته وگریل فر را روشن کنید و مجدداً گوشت را داخل فر بگذارید تا گوشت بریان شود. در آخر عصاره آبی که از گوشت باقی ماندهرا  با یک‌سوم پیمانه آب سرد، آرد و نعناع مخلوط کرده و بجوشانید و در آخر کار روی غذا بریزید.

برچسب ها: خوراکخوراک گوشت بره تعداد بازديد: 436 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است