آشپزباشی - معصومه عيوضي:
روشتهیه
روغن كنجد را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پيازچه و كلم را بيفزائيد و تفت دهيد. آنگاه هويج و كدو را نيز افزوده و تفت دهيد. در اين ميان، سويا را بخيسانيد و بعد در آبكش بريزيد و خوب بفشاريد تا آبش گرفته شود. سپس به آن نمك، فلفل و زنجفيل بزنيد. حالا آرد ذرت را در آب گوجهفرنگي حل كنيد و آن را همراه با سويا و مخلوط فراهم كرده، در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا خوراك بپزد و جا بيفتد. اكنون خامه، كنجد، اُرگانو و آبليمو را در كاسهاي بريزيد و مخلوط كنيد. اينك خوراك را در ظرف مناسبي بكشيد و سس خامهاي را رويش بريزيد.
خواص کلم
کلم خاصیت دفاعی دارد و سبزی است که رفلاکس و زخم را بهبود می بخشد، مصرف منظم برگهای کلم دردهای جسمی، ذهنی و حتی خارش را کنترل میکند .تحقیقات نشان داده در مواقع درد میتوانید از آن استفاده کنید.