روشتهیه
کف قابلمهای مناسب را چرب کرده و کف قابلمه را با اسلایسهای پیاز پوشش دهید به طور فشرده و سپس یک ردیف از قطعات ماهی را روی پیاز بچینید و کمی از فلفل نیمکوبشده را روی ماهی بپاشید و مقداری از سس مخلوطشده را روی مواد بریزید و مجدداً این عمل را تکرار کنید تا ردیف آخر را با اسلایسهای پیاز پوشش دهید و باقیمانده سس را روی پیاز بریزید، سپس با درِ بسته روی حرارت کم به مدت یک ساعتونیم بپزید تا ماهی و پیاز آب انداخته و با سس طعمی لذیذ را برای ماهی ایجاد کند.
پلوی مورد نظر را میتوان با برگهای سیر تازه و جعفری و گشنیز تهیه نمود، پلو را قالب بزنید (با کاتر) و داخل ظرف سرو قرار دهید، ماهی را مرکز پلو، با نارنج و لیموترش تزیین کرده و با فلفل چیلی و زیتون تزیین و سپس سرو نمایید.