آشپزباشی - فاطمه درویش
کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبک شود.
حالا تمامی ادویهها را اضافه نمائید و یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجهفرنگی را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا کمی نرم شود.
اینک عدس قرمز، آب لیمو، آب سبزیجات و شیر نارگیل را به سوپ اضافه کنید، نمک و فلفل غذا را نیز اندازه نمائید و حرارت اجاق را ملایم کنید تا سوپ جا بیفتد.
اینک سوپ آماده شده را در ظر ف مناسبی بریزید و با لیمو و گشنیز تازه بیارائید و با نان سرو کنید.