آشپزباشی - مریم عکاف
گوشت، ماست، سرکه و نیمی از سیر و زنجفیل را در ظرف مناسبی بریزید و با در بسته به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
آنگاه روغن را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید.
حالا پیاز را در روغن تفت دهید.
سپس باقیمانده سیر و زنجفیل را بیفزائید و بعد دانه هل، میخک، چوب دارچین، زیره، گشنیز، پاپریکا، چیلی و گرامماسالا را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.
اینک گوشت مزهدار کرده را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.
سپس آب گوشت را افزوده و اجازه دهید تا گوشت بپزد و خوراک جا بیفتد. حالا برای پذیرائی روغن جوش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با گشنیز بیارائید.