آشپزباشی - سرور چاووشی
در تابهی مناسبی، مرغ را با پیاز و روغن كمی تفت دهید. آنگاه نمك، زردچوبه و پودر سیر را به آن بیفزائید. سپس ترهفرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید. بعد 1 پیمانه آب روی مرغ بریزید و صبر كنید مرغ بپزد. هنگام پختن مرغ، فلفل دلمهای و رب انار را به آن بیفزائید تا خوراك بپزد و جا بیفتد. اكنون خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و با خلال بادام و پسته آن را تزئین كنید. همچنین، میتوانید این خوراك را با پلو میل كنید.
یادآوری: فقط قسمت سفید ترهفرنگی را خرد كنید.