آشپزباشی - کیان رنجبر
فیله گوساله را به ضخامت 3 سانتیمتر برش بزنید.
آنگاه تکههای برش زده را با بیفتککوب بکوبید تا نازک شود (به ضخامت 1 سانتیمتر).
حالا تکههای فیله را با فلفل، نمک، سس خردل و روغن زیتون مزهدار کنید.
سپس سیبزمینیها، بادمجان و کدو را جداگانه در تابه سرخ کنید.
اینک سبزیجات فراهم کرده را در وسط تکههای پهن و مزهدار شده فیله قرار دهید.
از هر نوع خلال چند تا بگذارید و سپس آن را رول کنید و با خلال دندان رول استیک را محکم ببندید که هنگام پخت از هم باز نشود.
حالا در تابة مناسبی قدری روغن بریزید و رول استیکها را سرخ کنید.
بعد رولها را در سس گوجهفرنگی بگذارید تا کاملا بپزد.
بعد از پخت در ظرف مناسب سرو قرار دهید و از سس گوجهفرنگی روی آن بریزید.
روش تهیه سس گوجه فرنگی
سبزیجات خرد کرده را با مقداری روغن زیتون تفت دهید و در ادامه پخت نمک، فلفل، پودر آویشن و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس به غلظت برسد.