آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
نیمی از کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه ترهفرنگی را در آن تفت دهید.
حالا سیر را اضافه کنید و سپس قارچ را قدری با حرارت تند تفت دهید. سپس آرد ذرت را در آب مرغ حل کنید و به آن اضافه کرده از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
اینک باقیمانده کره را در تابهای مناسب بریزید و کرفس را در آن تفت دهید، حالا نمک، فلفل، نعنا و جعفری را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مخلوط فراهم کرده را به مواد قبلی اضافه کنید. اکنون آبلیمو را افزوده و هم بزنید. حالا مواد را در کاسههای مورد نظر تقسیم کنید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید و با کاتر به اندازه در کاسهها قالب بزنید و روی کاسهها که لبه آن را مرطوب کردهاید بچسبانید .
و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا خمیر پف کند.
اینک حرارت را به 170 درجه سانتیگراد برسانید و به مدت 20 دقیقة دیگر بپزید تا مغز پخت شود و خوراک آماده شود.