طرز تهیه خوراک مرغ و به
ظرف مناسبی را روی اجاق قرار دهید. روغن و پیاز را در آن بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه پیاز را از روغن خارج كنید و در باقیماندهی روغن، مرغ را سرخ نمائید. در قابلمهی مناسبی مرغ سرخ كرده، پیاز، نمك و فلفل را بریزید. بعد دو پیمانه آب به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا بپزد.
سپس به را خردكنید، دانههای آن را جدا سازید و به را در باقیماندهی روغن سرخ نمائید و به مرغ بیفزائید. حالا آبلیمو، زعفران و شكر را اضافه كنید و بگذارید خوراك جا بیفتد. در اواخر طبخ، لوبیا سفید را نیز به خوراك بیفزائید و پس از 5 دقیقه جوشیدن، خوراك آمادهی مصرف میباشد. اكنون آن را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.