روشتهیه
بادمجانها را بشوئيد و به كمك پوستكن از طول، به ورقههاي نازك ببريد و در آب نمك بخوابانيد. آنگاه پاستا را در آب جوش بريزيد و بجوشانيد تا نرم شود و بعد در آبكش بريزيد. روغن را در تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا گرم شود. سپس پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز طلائي رنگ شود. حالا ذرت و نخودفرنگي را بيفزائيد و 2 دقيقه تفت دهيد. آنگاه تابه را از روي حرارت برداريد و پنير، تخممرغ، گوجهفرنگي، ريحان و پاستا را به آن بيفزاييد و مخلوط كنيد. اكنون ظرف نسوزي را چرب كنيد و بادمجانها را در آن بچينيد به گونهاي كه كف و ديوارهي ظرف از بادمجان پوشيده شود و بادمجانها از ديواره بلندتر باشد اكنون قدري از مايهي فراهمكرده را روي بادمجانها بريزيد و يك لايه اسفناج پخته رويش بگذاريد. دوباره روي اسفناج را با مخلوط پاستا بپوشانيد و لايهي ديگري از اسفناج روي آن قرار دهيد تا به همين ترتيب ظرف از مواد پر شود. اينك با بادمجان – كه از ديوارهها بلندتر است -روي مواد را بپوشانيد و ظرف را در قالبي كه تا نيمه از آب پر كردهايد، قرار دهيد. حال قالب را در فر گرمكرده با دماي 180 درجهي سانتيگراد بگذاريد و به مدت تقريبي 20-25 دقيقه، خوراك را بپزيد و با سس ميل كنيد.
روش تهيهي سس: همهي مواد را با هم مخلوط كنيد و هم بزنيد تا شكر حل شود.