آشپزباشی- معصومه عیوضی
پیازچه را خرد نمائید. كدو را حلقه كنید و پوست سیبزمینی را بگیرید و به شكل مكعبهای درشت خرد كنید. گلكلم را نیز تكهتكه نمائید. آنگاه تابهی بزرگی روی اجاق بگذارید، روغن زیتون و كره را در آن بریزید و همهی سبزیهای خردكرده را بیفزائید. سپس آب گوجهفرنگی را روی مواد بریزید و خوب با یكدیگر مخلوط سازید و كمی بپزید.
اكنون دال عدس را- كه از قبل به مدت ده دقیقه در آب خیساندهاید- همراه با قارچ در تابه بریزید. حالا نمك و ریحان را بیفزائید و صبر كنید تا خوراك جا بیفتد. آنگاه خوراك را در ظرف مناسبی بكشید.