آشپزباشی
روش تهیه خوراك بلغور و سبزیهای معطر
در تابه بزرگی روغن را گرم كنید و پیاز و سیر را به آن بیفزائید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا پیاز نرم شود. سپس سس گوجهفرنگی، زردچوبه، فلفل تند، پودر گشنیز و زیره را اضافه نمائید و در حدود 2 دقیقه بپزید.
حالا فلفل دلمهای قرمز، گل كلم و هویج را همراه با مقدار كافی آب به تابه بیفزائید و آن را به جوش بیاورید. آنگاه حرارت را كم كنید، درِ ظرف را بگذارید و صبر كنید درحدود 10 دقیقه به آرامی بجوشد. اكنون گوجهفرنگیها را به مدت 30 ثانیه در آب جوش بیندازید و بعد با آب سرد بشوئید.
حالا پوست آنها را بگیرید و گوشتشان را خرد نمائید. سپس كدو، نخود و گوجهفرنگی را به سبزیها بیفزائید و به مدت10 دقیقه دیگر بپزید. گشنیز، نمك و فلفل را نیز اضافه كنید و ظرف را گرم نگه دارید.
برای پختن بلغور، در قابلمه بزرگی، 2 پیمانه آب بریزید و آن را به جوش بیاورید. نیمی از روغن زیتون را همراه با نمك به آن بیفزائید.
ظرف را از روی حرارت بردارید و بلغور را در آن بریزید و هم بزنید. حالا قابلمه را در حدود 2 دقیقه كنار بگذارید تا بلغور، آب را به خود جذب كند. وقتی تمام آب جذب بلغور شد، بقیه روغن زیتون را اضافه نمائید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
زمانی كه خوراک بلغور گرم شد، آن را در ظرف پذیرائی بریزید و یا در كاسههائی تقسیم كنید. اكنون سبزیها را روی آن بریزید و آن را پس از تزئین كردن با گشنیز، میل نمائید.