روشتهیه
ماش را بپزيد و روي آن آب سرد بريزيد تا پوستش كنده شود.
گندم را بپزيد. آب را جوش بياوريد و برنج و نمك را در آن بريزيد و بجوشانيد. اواخر پخت در 5 دقيقه آخر رشته را اضافه كنيد. گندم و ماش پخته را نیز اضافه كنيد و برنج را در آبكش بريزيد و دم كنيد. كشمش و گردوی نيمكوب را سرخ كنيد و روي برنج را با كشمش، گردو، روغن و زعفران تزيين كنيد.
نکته:
گندم و ماش را ميتوانيد لابهلاي برنج نيز دم كنيد.
گردوها را ميتوانيد نيمكوب نكنيد و بصورت درسته روي برنج را با آن تزيين كنيد.