روشتهیه
ارزن را به آرامی در هاون و یا وسیلهی مشابه ديگر بسابید تا پوست آن کنده شود و در یک سینی پیش بزنید تا پوست آن جدا شود. در دو کاسه آب ريخته و ارزن را مانند خاکشیر در دو کاسه، چند بار بشویید تا سنگ و شن آن تهنشین شود و ته کاسه را دور بریزید. حبوبات خیس کرده را پخته و همراه با پیازداغ، زردچوبه، گوجهفرنگی پوست كندهي رنده شده، سیبزمینی نگینی خرد شده، ارزن، رب، روغن، نمک و فلفل مخلوط كرده و با مقداری آب (3 تا 4 لیوان) مانند کته پخته و دم کنید.
نکته:
پیش کشیدن: حبوبات و یا برنج را در یک سینی با دو دست به هوا آرام آرام پرتاب میکنند تا پوست آن که سبکتر است به جلوی سینی میرود و با فوت یا دست آن را از سینی خارج میکنند.