Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

پلوی اسپایسی

پلوی اسپایسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر 

روغن کنجد 3 قاشق سوپخوری

پیاز قرمز خرد کرده 1 عدد متوسط

سیر له کرده 2 حبه

فیله مرغ خرد کرده 400 گرم

پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

چیلی قرمز تازه 1 عدد کوچک

پودر کاری یک‌دوم قاشق سوپخوری

پودر زیره یک‌چهارم قاشق چایخوری

بادام‌زمینی برشته کرده یک‌چهارم پیمانه

گشنیز تازه خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

برنج آبکش کرده 4 پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن را در تابه مناسبی بریزید، پیاز را اضافه کنید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا قدری طلائی شود.

آن‌گاه سیر و فیله مرغ را بیفزائید و تفت دهید.

حالا فلفل سیاه، زردچوبه،‌ چیلی، کاری و زیره را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس بادام‌زمینی، گشنیز و زعفران را افزوده و با برنج آبکش کرده ترکیب نمائید و به مدت 15 دقیقه آن را دم کنید.

اینک به دلخواه در ظرف مناسبی سرو نمائید.

یادآوری

* این پلو را بدون مرغ هم می‌توان تهیه کرد.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیپلوپلوی معطرآشپزباشیپلو با ادویهشور و شیرینپلوی اسپایسیپلو ادویه ای تعداد بازديد: 1408 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است