آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن را در تابه مناسبی بریزید، پیاز را اضافه کنید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا قدری طلائی شود.
آنگاه سیر و فیله مرغ را بیفزائید و تفت دهید.
حالا فلفل سیاه، زردچوبه، چیلی، کاری و زیره را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس بادامزمینی، گشنیز و زعفران را افزوده و با برنج آبکش کرده ترکیب نمائید و به مدت 15 دقیقه آن را دم کنید.
اینک به دلخواه در ظرف مناسبی سرو نمائید.
یادآوری
* این پلو را بدون مرغ هم میتوان تهیه کرد.