روشتهیه
ابتدا سير، پيازچه و دانههای هل را در روغن كمي تفت دهيد، سپس قارچ و كره را اضافه كرده و دوباره تفت دهيد. برنج را كه قبلاً شسته و خيس كردهايد را با گرامماسالا و زنجبيل به مواد اضافه كرده و با حرارت كم تفت دهيد. سپس آب و نمك را ريخته، در قابلمه را گذاشته، بگذاريد پلو پخته و دم بكشد. بعد از 10 دقيقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و 5 دقيقه در آن را باز نكنيد. بعد از آن در قابلمه را برداشته، گشنيز خرد شده و محلول زعفران را اضافه كرده و پلو را در ظرف كشيده و سرو كنيد.