آشپزباشی - معصومه فلاحی
پیاز را همراه با کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلائی شود.
آن گاه گوشت را بیفزائید و بعد از کمی تفت دادن ادویه و فلفل را افزوده تا گوشت تغییر رنگ دهد.
سپس عصاره را در آب جوش حل کنید و به گوشت بیفزائید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب آن کشیده شود.
حالا نمک، زردچوبه، پیاز داغ، سیب زمینی، شوید، نخود و بادمجان را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط نمائید.
اینک برنج آبکشیده را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.
در قابلمۀ مناسبی قدری روغن بریزید و مخلوط فراهمکرده را در قابلمه ریخته و به مدت تقریبی 30 دقیقه دم بگذارید.