Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

پلوی‌ مراکشی

پلوی‌ مراکشی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

پیاز 1 عدد

مخلوط کره و روغن به میزان لازم

گوشت خورشی 300 گرم

ادویه خورشی یک قاشق سوپخوری

فلفل قرمز به میزان لازم

پودر عصارۀ گوشت 1 عدد

آب جوش به میزان لازم

نمک و زردچوبه به میزان لازم

پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری

سیب زمینی پخته و ریز خرد کرده 2 عدد

شوید خشک 2 قاشق سوپخوری

نخود پخته یک پیمانه

بادمجان حلقه ای خرد کرده و تفت داده 2 عدد

برنج 3 پیمانه

آشپزباشی - معصومه فلاحی

پیاز را همراه با کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلائی شود.

آن گاه گوشت را بیفزائید و بعد از کمی تفت دادن ادویه و فلفل را افزوده تا گوشت تغییر رنگ دهد.

سپس عصاره را در آب جوش حل کنید و به گوشت بیفزائید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب آن کشیده شود.

حالا نمک، زردچوبه، پیاز داغ، سیب زمینی، شوید، نخود و بادمجان را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط نمائید.

اینک برنج آبکشیده را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.

در قابلمۀ مناسبی قدری روغن بریزید و مخلوط فراهم‌کرده را در قابلمه ریخته و به مدت تقریبی 30 دقیقه دم بگذارید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی مراکشیآشپزباشیدستور تهیه پلوشور و شیرینپلوی‌ مراکشیدستور تهیه پلوی‌ مراکشیروش تهیه پلوی‌ مراکشیطرز تهیه پلوی‌ مراکشی تعداد بازديد: 1216 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟