آشپزباشی - آرزو نوروزی
برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه گوشت را به همراه پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید و از آن کوفتههایی به اندازه گردو درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.
حالا چلو را با سماق مخلوط کنید و در قابلمه مناسبی که قدری روغن ریختهاید دم کنید.
سپس نیمی از چلو را با زعفران مخلوط کنید. حالا در ظرفی مناسب مخلوط برنج زعفرانی را بریزید و رویش برنج سماقی را قدری بفشارید و در ظرف پذیرائی برگردانید و با کوفتهها و پیاز آن را بیارائید.