آشپزباشی- مرضیه مرشدی
طرز تهیه پلوی محلی:
ابتدا گوشت را تکهتکه كنید. بعد آن را، به مدت 10 ساعت، در مخلوط پیاز خردكرده، ماست، ادویه، رب آلو، آب نارنج، زعفران، نمك و فلفل بخوابانید تا مزهدار شود. سپس با مقدار كمی آب بگذارید بپزد و آب به خورد گوشت برود. آنگاه برنج را – كه از قبل خیساندهاید – بپزید و آبكش كنید.
حالا مقداری از برنج كف ظرف نسوزی بریزید. بعد گوشت را روی آن بگذارید و بقیه برنج را روی مواد بریزید. اكنون روی آن فویل بكشید و در فر (تاون) گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 60 دقیقه قرار دهید تا دم بكشد.