آشپزباشی - ايران كوهستاني :
روشتهیه
پياز را همراه با دنبهي گوسفندي تفت دهيد و قدري فلفل و زردچوبه به آن بيفزائيد. آنگاه حرارت را كم كنيد و بگذاريد دنبه كاملا آب شود. سپس گوشت را به آن بيفزائيد و بگذاريد بپزد و قدري برشته شود. حالا اندكي نمك، فلفل و زردچوبه به آن بزنيد. در اين ميان هويج، سيبزميني و زيره را نيز در روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد. اكنون 40 گرم از كره را در قابلمهي مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد و برنج آبكشيده را همراه با مخلوط هويج، لابهلاي هم در قابلمه بريزيد. باقيماندهي كره را هم رويش بدهيد و هويج پلو را 30 دقيقه دم كنيد. اكنون هويج پلو را براي پذيرائي در ديس مناسبي بكشيد و با زعفران حلكرده و گوشت قورمه بيارائيد.
یادآوری
اگر مايليد كه گوشت نرمتر شود، هنگام پخت قدري آب به آن بيفزائيد.