طرز تهیه :
برنج را با آب ولرم و نمك به مدت یكساعت بخیسانید. سپس بشویید و آب آن را صاف نمایید. گوشت قیمهای ریز شده را در قابلمهای بریزید و2 قاشق روغن اضافه نمایید. سپس پیاز را بیفزایید و هم بزنید. پیاز كه طلایی رنگ شد، قارچها را اضافه كنید. آنگاه پوست گوجهفرنگیها را بگیرید و به صورت ریز خرد كنید و به گوشت بیفزایید. یك پیمانه آب به آن اضافه كنید. درِ قابلمه را بگذارید و شعله را ملایم نمایید تا گوشت پخته شود. در قابلمهای دیگر، برنج را با 3 قاشق روغن تفت دهید. سپس نمك و بعد گوشت آماده شده را اضافه نمایید و مقدار متناسب با برنج آب بریزید و برنج را دم كنید تا زمانی كه كاملا دم بكشد. در پایان، شوید و گردوی خرد شده را با برنج مخلوط نمایید. اكنون برنج را در كاسهای بكشید و با قاشق چوبی روی آن را فشار دهید و در دیس مناسبی برگردانید. میتوانید روی آن را با گردو و ساقه شوید تزیین كنید.