Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

زیره پلو | طرز تهیه زیره پلو

زیره پلو | طرز تهیه زیره پلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه زیره پلو:

برنج 4 پیمانه (حدود 600 گرم)

 

آب  8 پیمانه (2 لیتر)

 

سیب‌زمینی استانبولی خردكرده 350 گرم

 

زیره سیاه 2 تا 3 قاشق سوپخوری

 

نمك  به میزان لازم

 

كره  100 تا 150 گرم

 

زعفران حل كرده برای تزئین به مقدار لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه زیره پلو:

برنج را بشوئید و در آب جوش بخیسانید، به گونه‌ای كه آب روی برنج را بپوشاند آن‌گاه به مدت 15 دقیقه صبر كنید تا برنج كاملاً خیس بخورد. سپس برنج را با 8 پیمانه آب، درقابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بپزد و تقریباً آبش كم شود. اكنون سیب‌زمینی، زیره، نمك و كره را بیفزائید و مخلوط نمائید و صبر كنید تا كاملاً آب برنج كشیده شود.

اینك برنج را در وسط قابلمه جمع كنید و آن را به مدت 30 تا 45 دقیقه دم كنید. حالا برنج را در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی، روی آن را تزئین نمائید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید 2عدد قرص عصاره مرغ یا بره را در آب برنج حل كنید تا طعم و مزه بهتری داشته باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوآشپزی با پلوآشپزباشیزیره پلوروش تهیه زیره پلومواد لازم زیره پلوزیرهزیره با پلو تعداد بازديد: 2624 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است