آشپزباشی
طرز تهیه زیره پلو:
برنج را بشوئید و در آب جوش بخیسانید، به گونهای كه آب روی برنج را بپوشاند آنگاه به مدت 15 دقیقه صبر كنید تا برنج كاملاً خیس بخورد. سپس برنج را با 8 پیمانه آب، درقابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بپزد و تقریباً آبش كم شود. اكنون سیبزمینی، زیره، نمك و كره را بیفزائید و مخلوط نمائید و صبر كنید تا كاملاً آب برنج كشیده شود.
اینك برنج را در وسط قابلمه جمع كنید و آن را به مدت 30 تا 45 دقیقه دم كنید. حالا برنج را در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی، روی آن را تزئین نمائید.
یادآوری: در صورت دلخواه، میتوانید 2عدد قرص عصاره مرغ یا بره را در آب برنج حل كنید تا طعم و مزه بهتری داشته باشد.