تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه میگو پلو:
برنج را با آب و نمک بخیسانید و در آب جوش بریزید تا دانههای برنج نرم شود و بعد آن را در صافی بریزید. آنگاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.
حالا سیر و سبزی را بیفزائید و تفت دهید. سپس نیمی از میگوها، گردو، کشمش، پیاز داغ و ادویه کاری را نیز درون همان تابه بریزید و 2 دقیقه تفت دهید.
اینک در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و برنج آبکشیده و مخلوط میگو را لابهلای هم در قابلمه بریزید. اکنون قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، میگوپلو را دم کنید.
سپس اندکی روغن یا کره روی میگوپلو بدهید و آن را مطابق شکل بیارائید.
یادآوری: برای آراستن میگوپلو، قابلمه مناسبی را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه قدری نمک در آن بریزید و باقیمانده میگوها را بیفزائید. پس از یک دقیقه، میگو را در صافی بریزید.
سپس اندکی روغن در تابه بریزید و میگوها را همراه با زعفران حلکرده روی حرارت ملایم، یک دقیقه تفت دهید.