آشپزباشی - داریوش درکاهی
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.
آنگاه مرغ را بیفزائید و قدری تفت دهید.
حالا نمک، فلفل، رب گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، قارچ، لوبیا سبز و پیاز داغ را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
در نهایت دارچین را افزوده و از روی حرارت بردارید.
سپس برنج را که از قبل خیساندهاید بپزید و آبکش کنید.
اینک در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید. سپس سیبزمینی، زرده و ماست را ترکیب کنید، در قابلمه بریزید و سطح آن را صاف کنید.
حالا چلو و سبزیجات فراهم کرده را ترکیب کنید و رویش بریزید.
اکنون پلو را به مدت 45 دقیقه دم کنید.