آشپزباشی - نجمه درویش
روش تهیه
سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و میزان کافی آب بپزید.
آنگاه روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و باقیماندۀ پیاز را در آن تفت دهید.
زردچوبه،مرغ ریش ریش کرده، قارچ،فلفل دلمه ای، ذرت و نخود فرنگی را نیز بیفزائید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.
سپس زعفران، نمک و فلفل را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
اینک مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد فراهم کرده روی برنج بریزید و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لابهلای هم قرار دهید و در نهایت آب و روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را دم کنید.