تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
مواد لازم جهت تهیه استانبولی پلو:
برنج را بخیسانید. در این میان روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا نمك، فلفل، زردچوبه و آب را بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد.
آنگاه برنج، سیبزمینی، زعفران و آب گوجهفرنگی را درون گوشت پخته بریزید و صبر كنید تا آب گوجهفرنگی كشیده شود. اكنون پیازداغ و كره را بیفزائید و استانبولیپلو را 30 دقیقه، دم كنید. استانبولی پلو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.