آشپزباشی - نجمه درویش
برنج را بخیسانید. آنگاه روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید.
سپس هویج را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.زردچوبه،نمک،فلفل، عدس و استاک را نیز اضافه کرده و اجازه دهید عدس نیم پز شود.
حالا سبزی و برنج را بیفزائید و صبر کنید تا آب پلو کشیده شود و بعد آن را به مدت 35-40 دقیقه دم کنید .
اکنون دمپختک را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با کلم برگ و هویج آن را بیارائید.
میتوانید از گوشت قرمز یا مرغ نیز در این پلو استفاده کنید.