Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

پلوي اندونزي

پلوي اندونزي

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4- 6  نفر

برنج ................3 پيمانه

روغن زيتون ................100 ميلي‌ليتر

تره فرنگي خردكرده.............. 3 ساقه

سير له كرده ..............2 حبه

رب گوجه‌فرنگي................. 2 قاشق سوپخوري

پودر زنجفيل...............1 قاشق چايخوري

پودر جوز هندي............. يك‌دوم قاشق چايخوري

نمك و فلفل............... به ميزان لازم

مرغ پخته و خردكرده............... 200 گرم

ميگوي پخته.............200 گرم

آشپزباشی - انسيه حافظي :

روش‌تهیه

ابتدا برنج را مانند كته بپزيد. آن‌گاه در تابه مناسبي نيمي از روغن زيتون را بريزيد، تره‌فرنگي و سير را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا رب گوجه‌فرنگي، پودرزنجفيل، جوز هندي، نمك و فلفل را نيز بيفزائيد و يك دقيقه ديگر، تفت دهيد. سپس مرغ و ميگو را بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون وسط كته، حفره‌اي ايجاد كنيد، مايه فراهم كرده را در آن بريزيد و با كته رويش را بپوشانيد. اينك باقيمانده روغن زيتون را روي پلو بدهيد و به مدت 30 دقيقه‌ آن را دم كنيد.

 

یادآوری

مي‌توانيد به جاي تره‌فرنگي از 6 ساقه پيازچه خردكرده استفاده كنيد.

مي‌توانيد پلو را به صورت قالبي تهيه كنيد و از مخلوط مرغ و ميگو وسط آن قرار دهيد.

 

خواص میگو

یکی از خواص میگو این است که این خوراکی جزو غذاهای کم کالری است. یک میگوی متوسط حدود ۷ کالری دارد، یعنی ۱۲ عدد از آن کمتر از ۸۵ کالری دارد؛ تقریبا ۱۵ کالری کمتر از یک سینه‌ی مرغ ۸۵ گرمی.پ

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوي اندونزيطرز تهیه پلوي اندونزي تعداد بازديد: 450 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است