آشپزباشی - کیان رنجبر
فیلههای مرغ را با نیمی از مخلوط ادویهها و مقداری زعفران مزهدار کنید. آنگاه آن را تفت دهید و کنار بگذارید.
سپس برنج را با آب پرتقال، آب و باقیمانده ادویهها در قابلمه مناسبی به شکل کته آماده کنید.
حالا قبل از اینکه آب برنج کاملا کشیده شود، باقیمانده زعفران، آب پیاز، نخود فرنگی، آبلیمو، مرغ، عرق بهار نارنج و رب گوجهفرنگی را مخلوط کرده و به برنج بیفزائید و اجازه دهید تا آب آن کشیده شود.
اینک پلو را به مدت تقریبی30 دقیقه دم کنید.