آشپزباشی - نجمه درویش
شیر را همراه با آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
آنگاه کره و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم برنج را بپزید.
سپس گلاب، عرق هل و زعفران را اضافه نمایید و شیرپلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه دم کنید.
حالا کره (25 گرم)، خرما و کشمش را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.
آنگاه زیره و دارچین را اضافه نمایید و تابه را از روی حرارت بردارید.
اکنون شیرپلو را در ظرف مناسبی بکشید و با خرما و کشمش بیارائید.
یادآوری
* میتوانید این پلو را با ماهی دودی و یا فیله مرغ نیز میل کنید.
* در صورت تمایل میتوانید شیرپلو را با خلال بادام و خلال پسته بیارائید.
* این پلو دارای ته دیگ بسیار خوشرنگ و خوشمزهای میباشد.