طرز تهیه :
عدس را درون صافی بریزید تا آبش گرفته شود. بعد آن را در تابه مناسبی بریزید، بهگونهای كه تا 5 سانتیمتر روی آن را آب بپوشاند و روی حرارت بگذارید. وقتی شروع به جوشیدن كرد، به مدت
40 دقیقه تا یك ساعت و نیم صبر كنید تا عدس بپزد. سپس آن را آبكش كنید و كنار بگذارید. حالا یكی از پیازها را خرد و یكی دیگر را ورقهورقه كنید. اینك 15 میلیلیتر (1 قاشق سوپخوری) از روغن را گرم نمایید و پیاز خردكرده را در آن تفت دهید. آنگاه، عدس، نمك، فلفل، زیره و دارچین را اضافه كنید. اكنون مقدار برنج یادشده و به همان اندازه آب را بردارید و به مخلوط عدس بیفزایید. سپس درِ ظرف را بگذارید و به مدت 20 دقیقه صبر كنید تا برنج و عدس آرامآرام بپزند. حالا روغن باقیمانده را در تابه گرم نمایید و پیازهای ورقهكرده را در آن سرخ كنید تا طلایی رنگ شوند. اینك عدسپلوی آماده را در ظرف زیبایی بكشید و با حلقههای پیاز و جعفری بیارایید.